kjøp, kattunger

Kjøp kattunger

Planlegger du å kjøpe en kattunge? Ingenting i verden er mer søtt et kattebarn, men kjøp kattunger først når du er klar for forpliktelsen.

Kattunger er stor for underholdning, men de trenger også mye omsorg. En av de mest spennende tider i en persons liv er tidspunktet når en ny kattunge blir en del av det enkelte hjem. Hvis du har med en ny kattunge inn i ditt liv, er det viktig at du forstår det grunnleggende om katten omsorg. Gjennom denne artikkelen du finner en oversikt over katten omsorg, særlig omsorg som er nødvendig for en kattunge som er nå sammen med familien.

Den første faktoren som du må huske på er forvirringen og frykten for at din nye lille venn vil oppleve når han eller hun går inn i hjemmet ditt for første gang. Selv om kattungen har hatt litt tid borte fra sin mor, flyttet til et nytt miljø kan være svært vanskelig for en kattunge. Derfor er kanskje den viktigste katten omsorg tips og peker på at du må tenke på når bringe en kattunge hjemme er behovet for å tilbringe tid med den lille fyren eller gal. (Kattungen må bli kjent med deg også!)

Den neste Pekeren å huske på når det gjelder katten omsorg og den nye kattungen er å sørge for at han eller hun forstår hvor avfallet bokse ligger. (Dette er selvsagt til fordel for kattungen - og for deg.) I denne forbindelse vil du plassere søppel bokse på et sted der katten kan ha litt privatliv når han eller hun er tending til virksomheten. Videre vil du sørge for at avfallet boksen er på et sted hvor kattungen vil ikke føler seg fanget når de tok seg av hans eller hennes personlige forhold.

Hvor kan man kjøpe kattunger

Før du kjøper en kattunge det er noe viktig å huske. Du bør forsikre deg om at du har riktig mat til kattungen og rikelig med vann som en del av din første katten omsorg innsats for den nye kattungen. Du vil ønske å velge kvalitet mat til din nye venn som er spesielt designet for en kattunge.

Ønsker du å kjøpe en kattunge todey? Det er mange kattunger til salgs i avisene og på internett. Lykke til med søket, og forhåpentligvis vil du kjøpe en fin kattunge.Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger