nye, kattunger

Nye kattunger

Vil du ha nye kattunger hjem til deg? Kjøp og salg av kattunger er utbredt i Norge.

Enten har du den nye kattungen allerede, eller er du seriøst tenker på å adoptere en. Dette er uten tvil en svært gledelig tid, men samtidig, litt nerve wrecking. Ikke bekymre deg, jeg gikk gjennom det samme, og jeg skal fortelle deg noen ting som vil sette tankene dine på en enkel måte.

I likhet med de fleste dyrearter i verden, det er forskjeller mellom menn og kvinner. Hannene har en tendens til å bli mer selvstendige og mer utsatt for kampene, hvis det er mer enn én mann i en husholdning. Dette skjer selv om de begge er kastrert, bare alvorlighetsgraden av kampene synker. Kvinner er mer kjærlig, og pleier å være litt mer klengete. Så sitt gode å bestemme hvilken type atferd før du foretrekker å plukke en kattunge. En god alder å vedta en kattunge er rundt 10 uker gamle. 8 uker er egentlig for ung, som er en god adopsjon alder for valper. 12 uker er veldig sent å vedta en kattunge hvis du ønsker å starte fra bunnen av og sørge for at han eller hun er godt sosialisert med andre mennesker og dyr.

Hva som er viktig å huske på i Norge er når du forsøker å trene den nye kattungen er at kattene er forskjellig fra hunder. Katter har et jeg er nummer én,-mentalitet, mens hunder har en Jeg lever for å behage deg-mentalitet. Det betyr ikke at katter ikke bryr seg om andre enn seg selv. Faktisk, han eller hun vil elske deg, men de har en tendens til å ville behage seg selv først. Husk dette når trening, og dette vil eliminere mye frustrasjon fra din side.

Cats, akkurat som hunder, har visse instinkter vi eventuelt finner uakseptabel i visse situasjoner. Som hunder trenger leker som de kan tygge på, katter må skrape innlegg å klø på. For katter, klødde er en av deres måter å vise andre dyr at det er deres territorium, og de foretrekker å klø der det er merkbar. Dette er grunnen til at de elsker å avlyse den herlige sofaen eller vegger. Prøv å kjøpe, eller bygge en skrape innlegget og legge dem rett ved området der katten din riper. Så over tid, flytte skrape innlegget til en mindre vanskelig område av rommet.

En annen skjemmende vane som kattene har, er de elsker å grave i blomsterpotter. Hvis du har planter, er denne delen for deg. En stor bøte på dette er enten å kjøpe eller finne steiner til å sette i blomsterpotter. Katter liker ikke dette, og dette vil avskrekke dem fra å grave i plantene.

Komme leker for den nye kattungen er veldig spennende, men akkurat som et menneske barn, til han eller hun kommer ikke til å like alle leketøy som du kjøper, så det er ikke en god idé fall en god mengde endringer på en leke eller en jungel gym for katten din før du vet at han eller hun vil like den. For eksempel katter er naturlige født jegere, og jeg har funnet ut at leker som det lille følte mus er utmerket, og de fleste katter elsker disse. En annen enkel leken er en papir-ball. Jeg vet det høres sprø, men kattene jeg har kommet i kontakt med absolutt elsker å leke med papir baller, og vil gjøre det i timevis. Bare sørg for at det ikke er noen avispapir på det. Et stykke papir eller bærbar datamaskin papiret er perfekt.

Litterbox trening. Kattunger come potty-utdannet når du tar dem, vanligvis. Det største problemet er selvfølgelig oppgaven med å finne den Litterbox i sitt nye hjem. En god måte å gjøre det, er en måte min bestemor og min far lærte meg. Det er å ta kattungen til Litterbox, plasserer han i boksen, så la han følge deg unna Litterbox.

En alvorlig avgjørelse du vil gjøre er hvorvidt du ønsker å Declaw katten din. Dette avhenger av hvorvidt du vil at katten skal strengt innendørs, eller innendørs / utendørs. Vurder dette: katten din kan bli strengt innendørs, men hva om han ved et uhell glipper ut døren og mangler i noen dager? Dette er en skremmende tanke, men det er en realitet som må vurderes. En katt har klør er hans eneste forsvar skal han ha kjørt i med en annen katt eller hund. Hvis katten ikke har hans klør, og derfor kan han ikke forsvare seg. Dette er grunnen til mange mennesker bestemmer mot det, selv om deres kattene er innekatter. Noen statlige lover enda forbyr declawing, så sørg for å sjekke tilstanden lover om dette temaet.

En annen del av å være en ansvarlig eier katten, er å sørge for at katten din er gjeldende på alle sine vaksinasjoner og eksamen. En viktig årsak til katten dødsfall feline leukemia virus (FeLV). Det er svært viktig å ha kattungen testet for denne sykdommen så snart som mulig. Hvis kattungen tester positivt, er det ikke verdens ende. Mange kattunger, riktig håndtering og vedlikehold faktisk kan overvinne sykdommen som de blir eldre. Kattungen kan aldri vise tegn, eller lider av sykdommen noensinne i sitt liv, og kan leve et langt lykkelig og sunt liv.

Endelig, og viktigst, sørg for den nye kattungen føler seg elsket og ivaretatt. Kattungen kan selv la ut en bokstavelig kvitring for å vise deg at han eller hun er fornøyd med sitt nye hjem, og med deg. Ja sa jeg kvitre. Min kattunge gjør det, og det forundret meg i begynnelsen, men dette er noe som er normalt for kattunger og katter å gjøre. Det er en lykkelig lyd. Så gå ut og nyte den nye kattungen!Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger