kjøp, en, rasekatt

Kjøp en rasekatt

Skal du kjøpe en rasekatt. De har mange fordeler men det er også ulemper med å kjøpe rasekatt.

Er du interessert i å kjøpe et rasekatt eller kattunge? Selv om det er nok av blandet rase katter for salg eller blir gitt bort gratis, det er en viss glede involvert med å eie en rasekatt - særlig hvis du har alltid vært forelsket i måten en bestemt rase ser. Men, før du begir deg ut og kjøp en rasekatt, er det noen ting du bør huske på for å være sikker på at du får en god pris, samt en sunn katt som er virkelig ren avstamning.

Finne Høyre Oppdretter

Det viktigste steget i å kjøpe et rasekatt er å finne en ansvarlig oppdretter. Det er flere ting å se etter hos en oppdretter som vil fortelle deg hvorvidt personen er noen du ønsker å gjøre forretninger med. Som en generell tommelfingerregel bør du se etter en oppdretter som:

ikke selge kattungene før de er minst 12 uker gammel

Er villig til å svare på alle spørsmålene dine og tilbake påstander med de riktige papirene

Ber deg nok av spørsmål å gjøre visse katten kommer til et godt hjem

Er medlem av minst én katt organisasjon

Tar trinn til skjermen for arvelige sykdommer som er knyttet til den aktuelle rasen

Krever kattunger å bli kastrert eller steriliseres

Er ærlig og rett frem om både fordeler og ulemper ved å eie den rasen du er interessert i

Gir referanser du kan kontakte

Vises å vite hver kattunge som et individ, som viser at oppdretter tilbringer tid håndtering og sosialt samvær med kattunger

Husk, en ansvarlig oppdretter behandler ikke kattungene som varer. Snarere tar oppdretter tid å matche kattunger og eierne nøye for å gjøre visse alle vil bli fornøyd med kattungen nye hjem.

Visiting Breeders

Mens du fremdeles er på besøk med forskjellige oppdrettere og prøver å bestemme hvilken du vil arbeide med, er det også viktig for deg å ta de nødvendige forholdsregler for å holde alle kitties trygg og sunn. Du kan ikke innse det, men overføring av parasitter og sykdommer er relativt enkelt å gjøre. Derfor, hvis du planlegger å besøke flere oppdrettere eller hvis du planlegger å gå til tilfluktsrom eller redningsmennene å se hva de har å tilby, er det best for deg å dusje og skifte klær mellom besøk. På denne måten vil du ikke utilsiktet overfører sykdom eller parasitter fra ett sted til neste.

Å få Riktig papirarbeid

Når du finner riktig oppdretter, må du sikker på at du får alle papirene i orden etter hvert som du fullfører transaksjonen. Et ansvarlig oppdretter vil ikke lade ekstra for å gi deg papirer eller for å registrere kattungen. Noen av avisene bør du forvente å motta fra oppdretter inkluderer:

Registrering papers

Helse klaring papirarbeid

Tittel sertifikater

stamtavler

Eventuelle andre krav oppdretter gjør om kattunge eller dens avstamning bør også være støttet av papirarbeid, som alle oppdretter skal være villig til å lage kopier av slik at du kan ha papirene som referanse også. Sist men ikke minst, må du ringe Oppdretter referanser (helst folk som har kjøpt dyr i fortiden) for å verifisere Oppdretter er som de hevder å være.Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger