toalett, trening, for, katter

Toalett trening for katter

Når du har lært katten din å bli husren er det på tide med litt mer avansert dressur. Kan du lære katten å gå på do - altså toalett trening for katten din? Ja det kan du faktisk!

Noe kan tyde på at toalettet trene en katt er umulig, men det er ikke. Det vil ta engasjement og fokus, men en katt kan lære å bli toalett trent. Det er mange velprøvde metoder, men alle av dem krever masse av toleranse og konsentrasjon. Det eneste du må huske er at katten din ikke vil lære å bruke toalettet på en dag.

De er svært intelligente skapninger. De har også alle handle på instinkt. Det tøffeste ting å gjøre mens du trener katten din, er å gjøre dem bryte gratis instinktet deres å dekke sitt avfall. Det er ditt første mål da toalett trening katten din. Du finner en mengde produkter online eller på markedet som kan hjelpe deg med toalett trening. Det er også rikelig med metoder som ikke krever noen midler. Dette er vanligvis den vanskeligste metoden, men du vil spare penger og ha katten din toalett trent.

Noen produkter som vil hjelpe katten din bli toalett temmet er et innstikk som vil passe inn i toalettet. Dette setter inn vil ha plass til kull som vil bli brukt av katten din. Katten din vil mest sannsynlig bli vant til dette, og snart bruke den som en vanlig søppel boksen. Dette er viktig skritt for å toalett trening. De må venne seg til toalettsete samtidig skal på do. Du må finne et system som fungerer hjemme for tilsvarende opplæring. Et grunt bøtte som ligger under toalettsetet for å hjelpe katten din. En annen stor ting å gjøre er å forlate toalettet vannet av, men dette virker bare hvis du ikke bruker det bad.

Når at katten har fått full opplæring vil du kunne slå i vannet igjen. Det neste trinnet må bare begynne når katten er blitt helt komfortabel med å bruke eller sette inn en hjemmelaget trener. Dette trinnet krever at du legger et hull til enheten du bruker. Etter hvert som ukene og katten din fremgang, bør dette hullet blir større. Dette gjør at katten å gradvis venne seg til å ha mindre og mindre søppel å bruke inntil de ikke trenger noen i det hele tatt.

Katter kan bruke toalett

Det er mange katten eiere der ute som ville elske å finne en måte å eliminere behovet for stinky kattesand. Dette kan være dobbelt sant for dem som eier en un-neutered mannlig katten. Hannkatter som brukes til avl har kraftigere lukter urin for å markere sitt territorium. Hvis du kan toalett tog en katt, spesielt på avl tom, vil du ikke å forholde seg til overveldende lukter katten urin i ditt hjem.

Det ville være enda verre å ha en avl mannlig katten gjør sine forretninger utenfor. Verkstedet skulle begynne å stinke med sin territoriale merkene. Faktisk kan tom katten decimate din busker og hageplanter med overdreven merking. Enhver kvinne katter vil også bli påvirket av mannlige din. Så vil du sannsynligvis ønske å holde seg innendørs så han fyller ikke nabolaget med kull på uønskede kattunger.

Det er faktisk ganske lett å toalett tog en katt, selv en eldre tom, hvis du er villig til å utøve tålmodighet. Jo eldre bilen er desto lengre opplæringen vil ta. Det er ikke en stor innsats uansett, men en yngre katten tar til vane raskere. Du begynner ved å bevege kattens søppel boksen til badet. Hvis ditt hus har to bad det ville være en god ide å bruke en utelukkende til toalett tog katten, du og alle andre som bor i hjemmet bør bruke den andre.

Katten vil raskt venne seg til å gå på badet for å bruke kull. Du kan selv velge å sette Littler boksen så nær toalettet som du kan. Når katten har blitt vant til å gå på badet for kullet sitt, heve Littler boksen på en liten, men solid krakk. Dette vil hjelpe katten din blir vant til å hoppe opp for å gjøre sine forretninger. Det siste trinnet vil være å erstatte på toalettet for kull-boksen, som nok tålmodighet katten din blir vant til det.Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger